Kukkancs be az ásvány kisokosunkba

Legyen szó ékszerekről, vagy házi állatod bilétájáról,  vagy közös marokkövekről, egy biztos  hogy a kristályok, valamint a  drágakövek évezredek óta ismert a  segítő  tulajdonságaik miatt. Most bemutatjuk nektek előnyeit, hogy az állatoknál hogyan is használ az ásványok védelmező ereje.  Így együtt indulhattok el ezen a csodás úton az egyéni és a közös szettjeink segítségével.

Szóval, melyek a legjobb kristályok? Mik lehetnek a gyűjteményed része, amelyek nemcsak neked, hanem kedvenceidnek is hasznára válnak?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az ásványokat, amelyeket gyakran ajánlunk, de mi azt tanácsoljuk nektek kísérletezzetek, és nézzétek meg, melyik működik nálad és a  kedvencednél, mivel ne feledd, hogy mindannyian egyének vagyunk, ezért egyénileg  más és más  a jó neked és neki.

Rózsakvarc

a szeretet köve. Mi is lehet? Ami nem más mint a rózsakvarc.

🧑Neked

A rózsakvarc igen népszerű és sokoldalú féldrágakő. A szerelemről és az egyensúlyról szól. Csökkenti a szorongást, növeli az önbizalmat és a megbocsájtás képességét. Aki viseli, úgy érezheti, nincs előtte akadály, és bármire képes, még most is, amikor ilyen nagyot változik a világ. Segít kimerültség esetén is ,hogy hamarabb újra feltöltődj.

🐈Neki

Trauma, műtét, stressz, félelem vagy bántalmazás lépett fel a Te  kedvencednél, akkor a rózsakvarc abban tud segíteni, hogy megnyugtatja az idegeket, csökkenti a stresszt, növeli a bátorságot, biztonságot és békét sugároz a Te  háziállatatodnak. Fokozza a termékenységet, így tenyésztőknek tüzelési időszakban is javasolt a használata. Vemhességi időszakban a babákat nyugtatja és kiegyensúlyozottabbá teszi. Szülés és vajúdás alatt csökkenti a fájdalmat és a babák boldogabban jönnek világra. (Javasolt a kedvenc nyakán lógjon, így közelebb van a szívcsakrához, és a gazdi karkötővel még fokozottabb lesz az összhang eme meghitt időszakban.)

Segít a nyugodt alvásban mindkettőtöknek.
Jótékony ereje miatt azért is döntenek sokan a rózsakvarc mellett, mert rendkívül szép. Így egészen biztosan ragyogóvá varázsol Téged  és a Te kedvencedet.

Ametiszt

Vajon melyik kövünknek van ilyen gyönyörű ibolya lila színe? Ő az Ametiszt.

🧑 Neked

Az egyik legjobb általános erősítő hatással bíró féldrágakő. Megerősíti az akaratot, ha például el akarod hagyni azt a félelmet, amit a hírek okoznak. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét.
Csökkenti a bizonytalanság érzését, növeli az önbecsülésed, de érezhetően növeli a szeretet képességét is, ami által megtalálod mindenben a jót, jobban tudsz örülni bármilyen apróságnak. Lássuk be, már ez sem kis dolog manapság.

🐈Neki

Az Ametiszt kulcsfontosságú kristály az elválasztási szorongás kezelésében minden olyan állatban, aki szenved attól, hogy gondozóitól és társaitól el lett különítve ( pl. panzióban ott lett hagyva, kölyök új otthonába kerül, menhelyes kutyák) Könnyít abban, hogy a gyász és a bánat fájdalmát könnyebben feldolgozza. Agresszív, nehezen kezelhető állat megnyugtatásában is segít. Éjszaka az ágyatok mellett hagyva egy- egy marokkő segíti a nyugodt pihentető mély alvást. Mi minden este így alszunk egy-egy Ametiszt mellett.

Aventurin

Mit gondoltok, melyik ásvány lehet  a legerősebb nyugtató hatású?

🧑 Neked

Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít nektek, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz téged.
Ez a kristály a régimódi jószerencse köve. Ha ezt választottad, tisztában vagy azzal, hogy itt az ideje a vitorlabontásnak, annak, hogy szerencsét próbálj.

🐈Neki

Különösen jó, nagyon érzékeny és ideges állatok számára, akik könnyen megijednek, vagy nyilvánvaló ok nélkül szoronganak. Ez gyakran előfordulhat pl. versenylovak, kutyák, macskák, zsákmány állatoknál, a nyulaknál. Hasznos lenne, hogy egyensúlyban legyetek, versenyhelyzetben együtt használjátok az aventurin szettjeinket. Ezáltal közösen tudtok lelazulni, és  könnyedén sikert elérni. Az  egyik kulcsfontosságú kristály, amely hozzájárulhat a nyugalom és a magabiztosság fokozásához. Az állatok rendkívül jól emlékeznek a múltban történt bántalmazásra, traumára. Az aventurin segítséget adhat a nagyon mély sebek gyógyításában, ha valóban szoros és megbízható kapcsolatot szeretnél  kialakítani egy  mentett vagy korábban bántalmazott állattal, akkor az  egyik kulcsfontosságú kristály, amely hozzájárulhat a nyugalom és a magabiztosság fokozásához. Plusz különösen javasoljuk Peti aventurin masszázsát kedvencednek.

Fekete Turmalin

Mit gondoltok, melyik ásvány lehet az, aki védelmez minket?

🧑Neked

A fekete turmalin a legjobb védőkő, mivel védőpajzsot hoz létre az ember körül. Így igen minden szinten oltalmazva vagy: fizikai, mentális, energetikai és érzelmi. Ez a rendkívüli kristály nagyon hasznos negatív környezetben van életünk nehéz fejezeteiben. Segít titeket abban, hogy biztonságosabban stabilnak érezzük magunkat. Ideális az önértékelés, a magabiztosság és a bátorság növelésére is. Persze csökkenti a fáradságot.

🐈Neki

Képzeld hogy kedvenced köré is védőpajzsot hoz létre. Mikor te nem vagy jól, rosszkedvű vagy, stresszes ingerült, feszült, ezeket az érzéseket pontosan érzi a háziállatod is. Főleg azok az állatok, akik sok időt töltenek veled, pl kutya, nyúl, macska, madár, rágcsálók. Feloldja náluk a negatív érzelmek okozta károkat.
Óv  még  a háttérsugárzástól is. Gondolj bele, mennyi technikai eszközöd megy otthon, pl. tv, telefon, rádió stb. Mind sugároz. Zárt helyen tartott állatok pedig szenvedhetnek ám ettől. Így kimondottan javasoljuk mi, hogy tegyél be egy fekete turmalint a ketrecbe, akváriumba, terráriumba és a kalitkába, azért, hogy neki is könnyebb jobb legyen. Együtt hordva pedig véditek egymást a negatív dolgoktól. Gyere, keresd meg a termékeink közt 🙂
Nekünk már van otthon, szerezzetek be ti is egy szettet.

Hegyi kristály

A mesterek mestere

🧑Neked

Az egyik legnépszerűbb és leginkább szeretett ásvány. Sejtregeneráló, védő és
immunerősítő hatású. Az egész szervezetet kiegyensúlyozottá teszi, testileg és lelkileg egyaránt. Javítja az emlékezőképességet, mérsékli a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket. Tisztít a negatív energiáktól, az összes ásvány hatását felerősíti.
Nem mellesleg gyönyörű ásvány 😊
Ragyogjatok együtt kedvenceddel egy gyönyörű hegyikristály szettel.

🐈Neki

Olyan mester segítő, amely minden körülmények között hatékony, az összes ásvány hatását erősíti és tisztítja is őket. Immunrendszer erősítő, ami javítja az általános egészségi állapotot. Segít abban is kedvencednek, ha utazás alatt hány, szédül, akkor jobban viselje. Így nyugodtabban mehettek kirándulni. Erősíti a gyermek-kutya kapcsolatot is.
Madár tulajdonosok közkedvelten szeretik használni az új madár megszelídítéséhez és kiképzéséhez.

Tigris szem

Mely ásvány lehet az, ami felerősíti kedvencedben a védelmező ösztönt?

🧑Neked

Ez a csodálatos kő energiát, bátorságot és szerencsét hoz neked. Üzenete az élő melegség, melyet selymes arany és barna tónusainak köszönhet. Barna és sárga árnyalatai a Nap tűzét a Föld szilárdságával ötvözik. Ha a tigrisszemet választottad segítségül, valószínűleg ambiciózus személy vagy, aki jól tudja, hogy nem szabad túlbecsülni a képességeit. A tigrisszemmel el tudod majd dönteni, hogy valójában mire van szükséged, és mi az, ami csak hab a tortán.

Erő, bátorság és védelem a tigrisszem jó választás nektek!

🐈Neki

A tigrisszem megvédi, energiával látja el a testet, amikor viseli háziállatod. Nagyon hasznos gyenge és beteg állatok számára, mert erőt ad nekik. Ez az erőteljes ásvány szerencsét hoz, bátorságot és önbizalmat ad. Elősegíti, hogy kedvenced türelmes, koncentrált, határozott és éber legyen. Segíteni fog abban is neki, hogy fokozottan vigyázzon vagyonának védelmére.

Citrin

Melyik ásvány lehet az, ami erőt és önbizalmat hoz az életetekbe?

🧑Neked

Ez a kristály csodálatos segítséget nyújt az újrakezdéshez. Sokoldalúságodra és találékonyságodra támaszkodva segít újból megtalálnod önmagadat és az életed értelmet nyer.
Megkeményít a kritikákkal szemben és képessé tesz arra, hogy a megszokásból kitörve fejezhesd ki saját egyéniségedet és kreativitásodat, ha a citrint választottad segítőtársul. Nem mellesleg a Bőség kövei közé is sorolják, mivel pénzt is hozhat az életedbe.
Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó.
A közös utatokon- te és kedvenced- és persze  a citrin segít, támogat titeket, erőt és önbizalmat adva. Így bátran hordjátok együtt kézzel készült egyedi termékeinket.

🐈Neki

Képzeld el mikor egy kölyök állatot kiviszel az utcára a ,,sok” ember közé. A szagok a látnivalók, a hangok és hirtelen nem figyel rád. Megjelenik a koncentráció hiánya és a zavartság,  azaz a mentális fáradtság. Gondolj bele kérlek kicsit  kedvenced lelkébe. Elkezded tréningezni, közben az  új illat, szagok, élmények, hangok, és fogalma sincs neki arról, hogy most mit akar tőlem a gazdi. “Pisiljek pelusra, parancsszavakra engedelmeskedjek,  szépen menjek, de az a sok információ, elvesztem, de én azért vagyok, hogy szeressem őt és boldoggá tegyem. Fogalmam sincs most mit is csináljak”
Igen elveszettnek érezheti magát a túl sok elvárástól. Így a citrin segít nekik az érzelmi és érzékszervi túlterhelés csökkentésében, alkalmazkodni és  koncentrálni a feladatra, amit kérsz tőle.

Flourit

Miben segíthet nektek?

🧑Neked

Tudtad hogy ez az ásvány a ,,zsenik köve”?
Ha nem akkor most már igen. Javítja az összpontosító, elemző képességet, gyorsítja a gondolkodást és mindezek mellett az intuíciót is növeli.
Nem csak a kedvenced  a te csontjaidat  és fogaidat is erősíti.
Kedvenced és te is kiegyensúlyozottak lehettek egy flourit álltal.

🐈Neki

Műtéten esett át ? Lábadozik? Kevesebbet evett? Mostanában beteges?
A flourit segít abban, hogy háziállatod immunrendszerét támogatja. Javítja a mentális összpontosítást, a koordinációt és a tanulást.
Mellesleg még erősíti a csontokat és fogakat. Kulcsfontosságú kristály és különösen ajánljuk díjugrató, díjlovagló, agility kutyák, vagy bármely állatnak, aki intenzív, precíz kiképzésen vesz részt.