Tisztítás

Mikor megérkezik a csomagod a választott ékszereddel.

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe vagy éjszaka teli hold kor.
4. Kösd rá úgy a bőr szállat ahogy neked tetszik.

Paulo Santo füstölővel tudod a kezeden hordott ásvány karkötőt továbbá tisztítani a negatív energiáktól. A leírást a füstölőről az ajándék tárgyak közt megtalálod.

  • Vedd a kezedbe az ásvány bilétát
  • Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig vagy ha természetben vagy a patak vagy forrás víz is tökéletes rá.
  • Tedd ki a reggeli nap fénybe vagy éjszaka teli hold kor.
  • Fontos hogy rendszeresen tisztítsd meg kedvenced ásványát. Hiszen a negatív energiákat az ásvány magába szívja.
    Nem sok idő hidd el megéri.

Macska tulajdonosoknak

Az ásvány ékszert a kedvenced hámjára is feltudod helyezni.

Az ásvány ékszert kedvenced fekhelyébe, cica házába is el tudod helyezni. Hidd el az ásvány tudja a dolgát.

A külföldi szak irodalmak úgy írják hogy az állatok szeretik viselni az ásványt jótékony hatásuk miatt. Mi is így tapasztaljuk. Az össze szerelésnél is többször ellenőrizzük hogy minőségileg tökéletes legyen az ékszer. Viszont ha meg előfordul kedvencednél kérlek keresd fel az állatorvost. Tudnod kell viszont, hogy nyakörvön hordva el sem éri az ékszert kedvenced. A mérete miatt pont úgy alakítottuk ki neki, viszont ha a fekhelyre cica házba, rakod mindig a párna takaró alá.

Igen persze divatos esztétikus egyedi ékszer. A viselkedés problémákat javasoljuk ha bármiben is szenvedtek csak egy plusz segítés nektek. Hiszen az egyik célunk boldog gazdi és boldog kedvencet lásunk.

Semmi gond, nem kell aggódnod miatta nem lesz tőle beteg cicád. Rendszeresen iszunk mi „ásvány „ energiával töltött vizet.

Száraz tápnál nem okoz gondot, nedves ételnél is maximum koszos lesz. Egy gyors hideg vizes lemosás és mehet is vissza macskádra.

Nem tudom melyiket vegyem meg hiszen több probléma is előfordul otthon. Ahogy érzed úgy válasz mindig. De több szettet is választhatsz, izgalmas is próbálgatni őket. Hiszen ne feled minden macska egyedi és minden cicánál más és más hatást gyakorolhat az ásvány.

Nem lesz baja tőle a cicádnak ők így választanak maguknak ásványt.

Semmi képpen sem követni kell az állatorvos utasításait. Az ásvány egy plusz segítés nektek. A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat. (A Btk 187 törvény módosítás nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet)

Kutya tulajdonosoknak

Az ásvány ékszert a kedvenced hámjára is feltudod helyezni.

Az ásvány ékszert kedvenced fekhelyébe, kutya házába is el tudod helyezni. Hidd el az ásvány tudja a dolgát.

Az ásvány billéta a kiállítása miatt mindig felfekszik a kedvenced nyakára pihenés közben. Nézd csak meg Csillagról és Lilliről a képeket.

A tapasztalat az mind a saját, mind a külföldi szak irodalmak azt írják hogy az állatok szeretik viselni az ásványt jótékony hatásuk miatt. Az össze szerelésnél is többször ellenőrizzük hogy minőségileg tökéletes legyen az ékszer. Viszont ha előfordul kedvencednél kérlek keresd fel az állatorvost. Tudnod kell viszont hogy nyakörvön hordva el sem éri az ékszert kedvenced. A mérete miatt pont úgy alakítottuk ki neki, viszont ha a kutya házba, fekhelyébe rakod mindig a párna takaró alá.

Igen persze divatos esztétikus egyedi ékszer. A viselkedés problémákat javasoljuk ha bármiben is szenvedtek csak egy plusz segítés nektek. Hiszen az egyik célunk boldog gazdi és boldog kedvencet lásunk.

Semmi gond, nem kell aggódnod miatta nem lesz tőle beteg kedvenced. Rendszeresen iszunk mi „ásvány „ energiával töltött vizet.

Száraz tápnál nem okoz gondot, nedves ételnél is maximum koszos lesz. Egy gyors hideg vizes lemosás és mehet is vissza kutyádra . Ásvány újra teszi a dolgát.

Hónapok óta teszteljük az ásvány szettjeinket.
Kutyáink sokat vannak erdőbe, mezőn, rendszeresen úsznak. Így éri hatás az ékszereket de még ez idáig nem tört szét egyik ásványunk sem. Minőségi ásványt használunk a legjobbat és kézzel válogatva nézzük át hogy ne legyenek már sérültek.

Nem tudom melyiket vegyem meg hiszen több probléma is előfordul otthon. Ahogy érzed úgy válasz mindig. De több szettet is választhatsz, izgalmas is próbálgatni őket. Hiszen ne feled minden kutya egyedi és minden kutyánál más és más hatást gyakorolhat az ásvány.

Nem lesz baja tőle a kutyák így választanak maguknak kristályt amire szükségük van akkor általában megnyalják.

Helyes hordja is hiszen ha elszökik hatalmas segítség mikor megtalálják. Elfér egymás mellet a két termék hiszen pontosan így alakítottuk ki még erre is oda figyeltünk.

Igen tudjuk a minőségre törekedtünk ezért is választottunk erősebb karikát. Mikor teszteltük a terméket Csillag rendszeresen elhagyta a gyengébb kulcstartó karikákat. Így addig kutattunk míg meglett a tökéletes. Neked picit kellemetlenebb felrakni de a türelmedet köszönjük.

Semmi képpen sem követni kell az állatorvos utasítasait. Az ásvány egy plusz segítés nektek. A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat. (A Btk 187 törvény módosítás nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet)

Kapcsolat

Kérdésed van?