Hamarosan itt a szeptember 1 je és az év nyitón megszólal

Hamarosan itt a szeptember elseje és az évnyitón megszólal

A jól ismert dal

„Egyik hétfő délelőtt Peti áll a ház előtt.
Melyik útra lép? Komoly most a tét.
Peti áll a ház előtt, szíve jobbra húzza őt,
Balra van az iskola, esze súgja: menj oda!….. „(részlet)

De addig is már most szülőként izgulsz mi lesz a gyermekeddel, hogyan fogja venni ebben a tanévben az akadályt. Mennyire lesz neki nehéz vagy könnyű a suli? Lelkileg megviseli-e az új iskola, tanárok és osztálytársak. Igen egy szülő fejében a nyár végezete felé jönnek az aggodalmak, így a gyermeken is
már jelentkezhetnek a stressz, a szorongás jele.

A lurkónak mindenképpen javaslom a Flourt, ami a koncentráció köve és az Ametiszt a Béke kövét. Így az augusztust békében és a nyári felkészülést már koncentrálva tudja megkezdeni. De „Anya-apa még nyár van! Nincs kedvem tanulni” mondatok is ismerősen csengenek a füledben. Szájaskodik már és te érzed megy fel a pumpa odabent. Hiszen én csak jót akarok neki, de ő ezt nem érti még. Tudod melyik ásvány lesz, aki neked segít ebben az élethelyzetben? Az egyik kedvencem a Jade. A Jade segít téged harmóniában tartani, így ha kicsit is aggódsz, akkor ő feloldja benned.

Én mint szülő nem stresszelek az iskola kezdésen, sőt élvezzük még az utolsó heteket együtt és sok közös élményt gyűjtünk. Bízom a csemetéimben, hogy igen ők meg tudják csinálni bármennyire is nehéz, akadályokkal, feladatokkal telve indul az év, hiszen tudod mindig mindenre van MEGOLDÁS.

Termékeink közt megtalálod a Jadet, a Flour és az Ametiszt karkötőnket.

„De nehéz az iskolatáska ilyen szép napos délelőtt.
Peti áll a válaszra várva, hátha lesz, ki megszánja őt”(részlet)

Ugye mennyire másabb lesz majd boldogan, mosolyogva hallgatva a második versszakot az évnyitón és közben arra gondolsz, hogy milyen szép is volt az idei nyár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük