Ki az ember legjobb barátja?

„Volt már olyan barátod aki egész életében egyetlen szót sem szólt hozzád, es te mégis mindig
tudtad, hogy összetartoztok? „

Ki az ember legjobb barátja? Az állatok közül kinek ki a kedvence? Van akinek a kutya, a macska, a ló és a kisállatok. Egy dolog közös, a kapocs, az a bizonyos kapocs ami szeretetben, örömben, harmóniában tart. Hiszen mindenkinek a maga kedvence hozza el a mosolyt, a vidámságot és az örömöt az arcára, és milyen jó érzés is mikor kedvenced boldogan fut oda hozzád és te örömmel nézed őt, mert szereted.

Megérinted őt? Mit gondolsz az állatoknak mennyire fontos az emberi érintés? Miért van nekik szükségük rá? Miben segít nekik? Vajon ők szeretik az érintést, simogatást?

Tudom ám, alig várod a nap végén, hogy kedvencedet megsimizd. Köztudott, hogy szükségük van a háziállatoknak a simogatásra, dörzsölésre, hiszen ezek a mozdulatok által távozik kedvencedtől a negatív energia. Rajonganak állataink a fül, a pocak simi iránt, Csillag kutyám különösen a fej érintést imádja.

Mindkettőtöknél pedig endorfint termel, ezért boldogabbnak érzitek magatokat. Igen nem maradhat el a kutya puszi sem. Persze csak ha szereted. Én imádom.

Tudod az ásványok is hozzásimulnak kedvenced szőrzetéhez, megérinti, ezáltal is már pozitív hatást gyakorol rájuk. Plusz mindegyikük más és másban segít neki. Van olyan ásvány ami erőt ad, van amelyik harmóniába hozza kedvenced, van a nyugalom, a béke köve, szeretet ásványa .

Mindegyikük a maga erejével segíti őt abban, hogy könnyedén teljenek a mindennapjai.

Szóval irány az ásvány kisokosunk és nézd csak meg melyik ásvány mire is jó neki!
Mi pedig szép napot kívánunk neked!