Rólunk

Ács Dóra vagyok. A kutyák iránti rajongásom olyan 3 éves koromban kezdődött és igen kitart a mai napig. Hogy miért, mert tőlük kaptam meg /kapom meg a feltétel nélküli szeretetet, amit a mai napig tanulom.

A pályafutásomat felsőfokú szakápolói végzettséggel kezdtem, majd megálmodtam, hogy én kutyákat szeretnék tenyészteni, így esett a választás a tacskókra. 10 évig szívvel lélekkel csináltam sok kutyakiállítást megjárva, lettek Champion kutyáim, születtek tacskóbabák, akik mind csodás gazdikhoz kerültek. Büszke is vagyok önmagamra, mert ezt az álmomat olyan szépen vittem előre, hogy kétszeres bronzkoszorús mestertenyésztő lettem. Az élet úgy hozta, hogy a tenyésztést pár éve abbahagytam, és ez a korszak az életemben lezárult.

Közben ez idő alatt kitanultam és elindítottam a saját vállalkozásomat, mint kutyakozmetikus, amit már 6 éve csinálok.

Szerencsésnek érzem magam, mert a munkám az, amit szeretek is csinálni, de Dórinak mindig kell valami, ami lendületben, pörgésben tartja, és nagy álom volt mindig is a webshop. Így az életcélom az lett, hogy segítsek a kutyák testi és lelki fejlődésében holisztikus szemlélettel, gazdi – kutya kapcsolatot harmónikussá varázsolni. Az ásványokat és a természet adta kincseket Peti által ismertem meg, és több tanfolyamot is elvégeztem. Az ásványokkal együtt ma már teljesen másfajta életmódot élek. Imádom őket, az életem részévé váltak. Jótékony hatásait, mint a kutyámon Csillagon is látom. Ő pici kora óta több kutyával élt együtt, és mikor eljött az idő, és egyedül maradt az elválás, az egyedüllét hatására ugatni kezdett, de éjjel nappal mindent, amit csak látott és hallott. Kapott egy rózsakvarc bilétát, és pár nap múlva látható volt a változás nemcsak az arcán, hanem a hangja is egyre csendesebb lett. Ma már csend van az udvarban, mert megnyugodott.

Így lett az én részem a Dog, hiszen kutya nélkül nem érdemes élni. Dóri nagyon szereti őket.

Fogok írni nektek egy Blogot az ásványokról, a szeretetről, a Dog and Pet Crystalsról, kutyáinkról, Csillagról és Liliről, álmainkról, ahogy megvalósulnak. Sok mindennel készülök nektek, azért hogy segítsek, amiben tudok, mert én ilyen vagyok, így érdemes lesz követni minket itt, vagy a Facebook oldalunkon.

Gersei Péter vagyok. Gyermekkorom óta körbevesznek a kutyák, és a természet. Minden egyes túrázásom alatt meglepnek a kisállatok, pl. Macska 🐱Mókus 🐿️, Sün🦔, Hód, ezért is lett a cégnevünk egyik része a „Pet” azaz a kisállatok.🐾 😁

Hogy miért kedvelem a🐕 kutyákat? Mert mindig önzetlenül szeretnek. Az öröm minden nap reggel, mikor találkozunk, és mindig örülünk egymásnak. Úgyis tudjátok mire gondolok.☺️ Egy igaz barát, akivel kimozdulunk a szabadba, sétálunk, friss levegőt szívunk és feltöltődünk egymás társaságában.

Közel áll hozzám az élővilág, és mivel az ásványok is a természet adta kincs, így vonzódom hozzájuk. Olyannyira érdekelt és inspirált, hogy az idei évben sikeresen elvégeztem Molnár Ágnes kristály terapeuta távoktatását. Íme a három modul: Kristály gyógyító I Modul, Kristály Astrológia, Kristály programozás.

Az itt tanultakat elkezdtem magamon alkalmazni, rengeteg pozitív hatásait megtapasztalva elgondolkodtam hogyan tudnék ezzel a lassan 15 éves vizslámnak is segíteni, mert szeretnék még egy pár boldog évet eltölteni vele. Dórival hosszasan beszélgetve erről a témáról állítottuk össze első ásvány szettünket. Az öregedésre az erő kövét, a tigrisszemet és a rózsakvarcot kapta, ami a szeretet köve. Lili 3-4 nap után energikusabb lett, ami engem boldoggá tett. Azóta is nagyon aktív, több kilómétereket sétálunk, ki- beugrik a kocsiba.

Így jött, hogy segítsünk nektek bizony ott a túloldalon, akik ugyanolyan nagy kutyások vagytok, mint mi.

Milyen módszerben látom meg egy idős kutya fitten tartását? Sokat gondolkodtam, törtem a fejem mivel tehetném szebbé még az éveit, mivel imádok masszírozni, így arra a döntésre jutottam, hogy elvégzem a terápiás kutyamasszőr képzést. Ma már terápiás kutyamasszőrként dolgozom.🐕🙌🐶

Szeretnénk nektek adni szívből valami teljesen egyedi ékszert, ami még segít is nektek. Az ásványokkal együtt könnyebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyen a mindennapjaitok.

Van egy jelmondatunk, az pedig  “A szeretet mindennek a kulcsa

Igen, mert a szeretettel minden nehézségen, problémán, feladaton túl lehet jutni. A csomagoláson feltüntettük neked azért, hogy ha elolvasod, érezd nem vagy egyedül❤️ és, hogy tudd mi a kulcs.

A szeretet a szív központi szereplő az ékszereinken is azért, hogy szeretve érezd magad.

Sok közös boldog percet kívánunk nektek, nézd meg ékszereinket, ajánlunk kedvencednek viselkedés problémára egy pár szettet. Válogass, nézelődj és vidd haza azt, amire a lelked is azt mondja, hogy ő kell.

Csak hinned kell benne, az ásvány segít!

Legyen szép a napod!

Dóri & Peti