A belső egyensúly ásvány karkötő

3.295 Ft

  • 60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
  • 1 db acél ékszer szerelő karika 5 mm
  • 2 db nefrit Jade 8-9 mm golyó
  • 2 db Citrin
  • Fityegő
Kategória:

Leírás

Sokszor kiborulsz? Kiabálsz? Nem bírod ,valaki segítsen! Olyankor állj meg egy pillanatra, csukd le a szemed kérlek az orrodon szívd be a levegőt és a szádon ki! Ismételd meg háromszor! Mikor kinyitod a szemed, érzed a belső harmóniádat. Az érzés már a tied és képzeld el a Citrinnel az önbizalom kövével és a Jade a Harmónia kövével megtámogatod önmagad, ők segítenek neked azon az úton, hogy rátalálj a belső egyensúlyra.

Tisztítás

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe, vagy éjszaka teliholdkor.
4. Kösd rá úgy a bőr szálat, ahogy neked tetszik.

Fontos

A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat.
Az ásványok nem helyettesíti kedvencednél a rendszeres testmozgást, a minőségi étkezést, a vitamin pótlást, a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és a kutya sulit. Abban segít hogy harmonikus kapcsolat legyen közted és a házi állatod között.
Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy valódi ásványokat forgalmazunk, színük, árnyalatuk minimálisan eltérhetnek a képen látóttol!

A belső egyensúly ásvány karkötő

3.295 Ft