A vidámság érzésével megajándékozó ásvány karkötő

3.195 Ft

  • 60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
  • 1 db acél ékszer szerelő karika 5 mm
  • 2 db nefrit Jade 8-9 mm golyó
  • 2 db Lávakő 8 mm
  • Fityegő
Kategória:

Leírás

Ülsz otthon a sötét szobában, nincs kedved enni, inni, sokszor motiválatlan vagy semmihez sincs kedved. Sokszor bebújsz a takaró alá csak hogy mindenki hagyjon békén. Senkit nem akarsz látni. Úgy érzed élni sincs kedved. Háziorvos is megerősítette, igen ez depresszió és alkalmazod ugye amit ő javasolt. Helyes ennek igazán örülünk. Mi pedig hozunk a lelkednek.
Olvasd csak el! Az élet szép és telis teli van apró csodákkal. Kérlek húzd fel a redőnyt és csak hallgasd a lágy szellőt, a madarak csicsergését, a békák brekegését! Engedd meg kérlek a napnak hogy süssön rád! Minden nap csak egy kicsit tovább és tovább. Igen kezdj el hordani egy lávakő és Jade karkötőt! A lávakő elnyeli a negatív energiákat, így nem lesz annyi negatív gondolatod a Jade pedig harmóniába hoz téged. Tessék álmodozni és igen megvalósítani őket! Hiszen az álmok valóra válnak.

Tisztítás

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe, vagy éjszaka teliholdkor.
4. Kösd rá úgy a bőr szálat, ahogy neked tetszik.

Fontos

A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat.
Az ásványok nem helyettesíti kedvencednél a rendszeres testmozgást, a minőségi étkezést, a vitamin pótlást, a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és a kutya sulit. Abban segít hogy harmonikus kapcsolat legyen közted és a házi állatod között.
Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy valódi ásványokat forgalmazunk, színük, árnyalatuk minimálisan eltérhetnek a képen látóttol!

A vidámság érzésével megajándékozó ásvány karkötő

3.195 Ft