Bízz magadban ásvány karkötő

2.995 Ft

  • 60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
  • 1 db acél ékszer szerelő karika 5 mm
  • 4 db Rózsakvarc golyó 8 mm matt
  • Fityegő
Kategória:

Leírás

Az élet túl rövid ahhoz, hogy féltékenységben éljünk. Nyomozol? Ellenőrizgeted? Látom ám, olvasod a telefonjában az üzeneteket mikor a párod nem látja. Alapjáraton féltékeny vagy mindenkire. Ismerős a mondat ugye? Na neki bejött az élet. Új ház új autó. Tudjátok mi a féltékenység ellentéte, a szeretet. Mi a szeretet köve? Igen nem más mint a rózsakvarc, segíteni fog szeretni önmagad és elfogadni ami most van. Így kérlek szeresd önmagad és örömmel hord gyönyörű rózsakvarc karkötőd! Gyerünk a céljaid után hiszen bármit eltudsz érni amit csak szeretnél!

Tisztítás

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe, vagy éjszaka teliholdkor.
4. Kösd rá úgy a bőr szálat, ahogy neked tetszik.

Fontos

A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat.
Az ásványok nem helyettesíti kedvencednél a rendszeres testmozgást, a minőségi étkezést, a vitamin pótlást, a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és a kutya sulit. Abban segít hogy harmonikus kapcsolat legyen közted és a házi állatod között.
Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy valódi ásványokat forgalmazunk, színük, árnyalatuk minimálisan eltérhetnek a képen látóttol!

Bízz magadban ásvány karkötő

2.995 Ft