Babaváró ásvány karkötő

2.990 Ft

-60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
-1 db holdkő
-2 db gránát
-2 db karneol

Leírás

Baba váró ásvány karkötő – Termékenységi ásvány karkötőt
Tervezitek a gyermeket pároddal? Régóta próbálkoztok de valamiért nem jön a baba?
Szeretnénk nektek ebben segíteni az ásványok álltal. Így össze állítottunk nektek egy babavaró – termékenységi ásvány karkötőt minimalista stílusban.
Mikor arra a pontra jut egy párkapcsolat hogy, gyermeket vállaljanak. Sok stressz, aggódás, görcsösség alakulhat ki mint a Nőben mint a Férfiban és így a lelki blokkok akadályozhatja meg a fogantatást.
Három ásványt választottunk ki.
Az első ásvány a gránát ő szimbolizálja nektek a Férfi minőséget a gyökér csakra köve. A stabilitást, a bátorságot, bizalmat adja a Férfinak és így biztonság érzést a Nőnek. Élénkítő és erősítő hatást fejt ki és immunrendszer erősítő is.
A második ásvány a karneol. Ő szimbolizálja a Női minőséget. Segít a Nőnek azokat a félelmeket elengedni ami a fogantatástól a babavárás (szülés) időszaka alatt feljön. A sex csakra ásványa is így mint a Nő és mint a Férfi sexualis aktivitást is fokozza.
A harmadik ásvány a holdkő szimbolizálja nektek a meg születendő gyermeket. A holdkő a testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A legfontosabb ásvány a termékenység fokozására. A sex csakra köve, megnyugtatja az érzelmi kunfliktusainkat.
Így a gránát a Férfi minőséget, a karneol a Női minőséget szimbolizálja. Magába öleli a holdkövet a szeretet energiájával.
 Egy kis lélek már ki választott titeket szülőnek. Rátok vár! Arra hogy a görcsösséget az akarást a félelmet elengedve lépjetek be a közös útra a családá válás útjára. Bízzatok és higyetek benne és nyitott szívvel várjátok a gyermeketek étkezést kérlek! Az ásványok pedig teszik a dolgukat! Páros szettben javasoljuk hordani együtt közös energiátokkal váltok családdá!

Érdekelhetnek még…

Babaváró ásvány karkötő

2.990 Ft