Harmónia ásvány karkötő

3.495 Ft

  • 60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
  • 1 db acél ékszer szerelő karika 5 mm
  • 4 db nefrit Jade golyó 8-9 mm
  • Fityegő
Kategória:

Leírás

Vidámak a mindennapjaid? Életedben először a kreativitásod szárnyal? Olyan könnyedén jönnek az életedben a pozitív dolgok pl. az álom munka. Tudom ám mi segített neked ebben, már hordod a Jade karkötőnket. Ha még nem akkor rakj be egyet a kosárba, hiszen a Jade a Harmónia köve segít az összhang megteremtésében! Tudod ha teljes összhangban vagy kívül belül, akkor ragyogsz és szépnek érzed magad!

Tisztítás

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe, vagy éjszaka teliholdkor.
4. Kösd rá úgy a bőr szálat, ahogy neked tetszik.

Fontos

A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat.
Az ásványok nem helyettesíti kedvencednél a rendszeres testmozgást, a minőségi étkezést, a vitamin pótlást, a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és a kutya sulit. Abban segít hogy harmonikus kapcsolat legyen közted és a házi állatod között.
Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy valódi ásványokat forgalmazunk, színük, árnyalatuk minimálisan eltérhetnek a képen látóttol!

Harmónia ásvány karkötő

3.495 Ft