Lélek oldás állatoknak

8.000 Ft

Az oldás nem helyettesíti a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és az előírt állatorvosi kezelést. 

Leírás

Ahogy minden állatbarát elmondja neked, az állatoknak is vannak érzéseik. Lehet, hogy nem tudnak beszélni róluk, de ha figyeled a viselkedésüket és megismered őket, hamarosan felismered finom érzelemváltozásaikat. Az állatok még szavak nélkül is egyértelműen kifejezik érzelmeiket. Amikor érzelmileg felkavaró események történnek, az állatok ugyanúgy szenvedhetnek a csapdába esett érzelmektől, mint az emberek.” ~ Dr. Bradley Nelson.

Az állatok szinte teljes mértékben érzelmeken keresztül reagálnak az élményekre. Mivel nyelvvel nem tudnak kommunikálni, viselkedéssel teszik ezt. Például, ha házi állata agressziót mutat, nagyon valószínű, hogy a beragadt érzelmei bántalmazással, félelemmel vagy szorongással kapcsolatos….Hasonlóképpen érzelmi problémákat mutathatnak fel, például szomorúságot, depressziót vagy boldogulási kudarcot, ami az elhagytatással, elhanyagolással vagy szégyenkezéssel kapcsolatos. Az állatok ugyanúgy reagálnak érzelmileg, mint az emberek. Tehát az érzelmek felszabadítási technikák csodákat tesznek a viselkedési problémákkal, amikor a hagyományos eszközök kudarcot vallanak.

Az érzelemkód protokoll teljes mértékben feltérképezem az állatot és a be ragadt érzelmeket. Majd az érzelmeket eltávolítom.

Az állatok különösen jól reagálnak az Érzelemkód terápiára, mivel elsősorban érzésekből és ösztönökből működnek, nem pedig ego-alapú gondolkodásból. A pozitív eredmények nagyon gyorsan láthatók kedvencén.

💠Mire Van Szükségem Egy Oldáson?

A legtöbb állat esetében távolról végzem a munkamenetet e-mailen keresztül . Ehhez a következő információkra lesz szükségem a találkozó előtt:

  • Az állatod neve:
  • Az állat életkora:
  • Az állat neme:
  • Az állatod lakóhelye :
  • Az állatod problémája:
  • Egy kép a kedvencedről:

Mindig van valami mögöttes ok a jelenből, a múltból vagy az öröklődésből, amelyek könnyen elengedhetők, hogy javítsák állata problémáit

💠Mi a teendője oldás alatt?

Önnek semmit nem kell tennie és kedvencének sem. Nyugodt relax zene kedvence társaságában pihennie kell.

💠Hogyan kapok információt?

Amint végeztem az oldással emailben küldöm milyen negatív érzelmeket találtam és távolítottam el a test energia rendszeréből.

💠Mikor látom a változást?

Álltalában azonnal de vannak esetek ahol több oldásra van szükség, ahoz hogy elérjük a változást. Állatokkal való kommunikáció során megmondják nekem mennyi oldásra van szükségük.

 

 

 

 

 

 

 

Lélek oldás állatoknak

8.000 Ft