Lélek Oldás-Gyermek

5.500 Ft

-50% Off

Olyan szülő vagy, aki kétségbeesetten szeretne megbirkózni gyermeke viselkedési problémáival vagy romboló szokásaival?

Minden hagyományos dolgot kipróbált de sikertelenül?

Boldog, összetartozó és harmonikus családra vágysz?

Az általam kifejlesztett módszer segítségével megadhatja gyermekének azt az ajándékot, hogy végre elengedheti a problémáit és minden hozzá kapcsolódó negatív érzelmeket és energiákat!

 A spirituális utamon felébredtek ezek a belső képességem: tisztánérző és halló. Többévnyi önfejlesztő munka által sajátítottam el egy olyan technikát , mely ötvözi a kineziológiát, a reikit, a teta healinget és az emotion codet. Idővel a családomon, gyerekeimen alkalmaztam és alkalmazom a mai napig is.

 Így jött életfeladatomnak, hogy más gyermekein is segítsek, hiszen nincs nagyobb öröm mint boldog gyermekarcot látni.

Milyen előnyökkel jár gyermeke számára?

🦋A testben rekedt negatív érzelmek felszabadítása: fájdalmak, betegségek viselkedési problémák csökkentése.

🦋A családi és társas kapcsolatok javítása

🦋Gyermeke önbizalmának építése, jobb koncentráció

🦋Hosszútávú életre szóló eredményeket biztosít

Hogyan működik az oldás ?

🦋 Gyermeke energetikai, és tudatalatti rendszerére tudok rá csatlakozni. Ez által érzem csemetéje negatív energiáit, érzéseit és gondolatait.

🦋Az oldást online térben végzem előre egyeztetett időpontban, amikor jelen van mind kétfél. Gyermekének nem kell mondani semmit sem, nem éri kényelmetlen szituáció- stressz.

🦋Ha van kedve hallgathat egy általam küldött meditációs zenét. Ha nincs az sem baj, mert közben akár játszhat vagy olvashat egy könyvet is.

🦋 Amit találtam és kioldottam üzenetben leírom: messenger/ emailben küldöm Önnek. Természetesen megbeszélhetjük a felmerülő kérdéseket telefonon is az oldás után.

🦋A kezelés időtartama 1-1.5 óra és alkalmanként maximum 8 érzelmeket tudok, illetve lehet kioldani.

🦋Mivel a lélek lerak egy nagyobb pakkot, amit ezidáig cipelt magával így pár nap kell míg a test hozzá regenerálódik. Gyermekeknél oldás után pár napra rá már látható az eredmény.

 

Így mondta a gyerekszáj a munkásságomról:

Azért szeretem az oldást, mert jobb érzés utána. Könnyedebbnek vidámabbnak és boldogabbnak érzem magamat. Sokszor már én kérem, hogy oldják ki belőlem a negatív érzéseket. Ez által az iskolában is jobban tudok koncentrálni és teljesíteni a feladatot. A suliban már nem bántanak, elfogadnak és ma már több barátom is lett”- Ábel 10 éves

“Oldások óta sokkal több mosoly van az arcomon. Az iskolában mindenki szeret engem. Jobb tanuló lettem hiszen jobban tudok koncentrálni. – Petra 9 éves”

“Azért szeretem az oldást, mert az oldás kisegít engem és nem leszek hisztis” – Janka 6 éves

 

 

 

Leírás

A lélek oldás nem helyettesíti a rendszeres orvosi ellenőrzést és a természet gyógyászati kezelést csak hozzá segít ahoz!

Lélek Oldás-Gyermek

5.500 Ft