Nyugalom ásvány karkötő

3.095 Ft

  • 60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
  • 1 db acél ékszer szerelő karika 5 mm
  • 4db Aventurin színezett golyó 8 mm
  • Fityegő
Kategória:

Leírás

Neked mit jelent a nyugalom? Nekünk az erdőben járást, hallgatni a tücskök hegedülését, a madarak énekét a levelek játékát, míg fújja a szél. Vagy csak ülni egy hatalmas fa alatt és nézni az eget, a felhőket, csodálni a naplementét. Töltődni. Már biztos érzed miről írunk neked. Ha aventurin karkötőnket hordasz, akkor egy stresszes napodon, mikor megállsz egy pillanatra és ránézel, felidézed ezeket a pillanatokat. Mosolyogsz egyet és újra nyugalomban csinálod a napi feladatokat. Az aventurin egyik hatása az, hogy megnyugtatja a lelked és a tested. Reméljük már mosoly van az arcodon. Legyen szép a napod!

Tisztítás

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe, vagy éjszaka teliholdkor.
4. Kösd rá úgy a bőr szálat, ahogy neked tetszik.

Fontos

A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat.
Az ásványok nem helyettesíti kedvencednél a rendszeres testmozgást, a minőségi étkezést, a vitamin pótlást, a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és a kutya sulit. Abban segít hogy harmonikus kapcsolat legyen közted és a házi állatod között.
Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy valódi ásványokat forgalmazunk, színük, árnyalatuk minimálisan eltérhetnek a képen látóttol!

Nyugalom ásvány karkötő

3.095 Ft