Önbizalom növelő ásvány karkötő

3.595 Ft

  • 60 cm hosszú fekete bőr zsineg 1 mm
  • 1 db acél ékszer szerelő karika 5 mm
  • 4 db Citrin 8 mm golyó
  • Fityegő
Kategória:

Leírás

Nem érzed elég jónak magad? Mindig mindenkinek meg akarsz felelni? Úgy érzed soha nem vagy jó, bizonytalan vagy önmagadban?Ha ezekre a kérdésekre bármelyikre igen a válasz, akkor a Citrin rád vár. Tudod a Citrin az önbizalom köve. A szívecske fityegővel pedig érzed soha nem vagy egyedül. Miért? Mert önmagadra mindig minden helyzetben számíthatsz. Mellesleg még bőséget is hoz. Igen, ahogy megjön az önbizalmad vele együtt a társ is az életedbe.

Tisztítás

1. Vedd a kezedbe az ásvány karkötőt
2. Tartsd kérlek hideg folyó víz alatt 3-5 percig
3. Tedd ki a reggeli nap fénybe, vagy éjszaka teliholdkor.
4. Kösd rá úgy a bőr szálat, ahogy neked tetszik.

Fontos

A kristályok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszer viselése semmilyen esetben sem helyettesíthető orvosi vagy gyógyszeres kezeléssel. Egészségügyi problémák esetén kérjük keressétek fel orvosotokat.
Az ásványok nem helyettesíti kedvencednél a rendszeres testmozgást, a minőségi étkezést, a vitamin pótlást, a rendszeres állatorvosi ellenőrzést és a kutya sulit. Abban segít hogy harmonikus kapcsolat legyen közted és a házi állatod között.
Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy valódi ásványokat forgalmazunk, színük, árnyalatuk minimálisan eltérhetnek a képen látóttol!

Önbizalom növelő ásvány karkötő

3.595 Ft